wij zijn deSTUDENT.

over ons

deSTUDENT is een organisatie met fulltime & parttime banen voor starters, waar een leuke sfeer voorop staat. Opgericht op 12 december 2012. Wij zorgen ervoor om jouw werk zo prettig mogelijk te maken, zodat jij effectief wordt ingezet en daarmee professionele ervaringen opdoet. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt om zo het beste uit jezelf te halen. Je kunt altijd alles aan ons kwijt en wij zien jou als een waardevolle collega met wie wij graag samenwerken. Mocht je tijdens je werk ergens tegenaan lopen staan wij altijd direct klaar om je zo snel mogelijk telefonisch of via WhatsApp te helpen door middel van onze loopbaancoaching.

onze werkwijze

Op basis van je cv en tijdens de eerste kennismaking met deSTUDENT bekijken wij waar jouw interesses en ambities liggen. Mogelijk zie je bij ons vacatures voorbij komen die niet direct aansluiten bij jouw studierichting. Vinden wij dat erg? Nee natuurlijk niet, mogelijk sluit jouw persoonlijkheid zo goed aan, dat je dit werk hartstikke goed en gemotiveerd uitvoert.

Dus wil jij werken in de ICT, serviceverlening, administratie, logistiek of een van de andere branches waarin wij actief zijn, dan ben je bij ons van harte welkom! Laat jouw studierichting je niet tegenhouden bij het drukken op de knop en doe bij ons je eerste ervaring op in de richting die écht bij je past! Wij kijken niet naar je cv, we kijken naar jou!